top of page

"Schitterend. Strak. Maatwerk."

Over rvs-logo: Het begin
Rvs-logo ontstond in 2017 wanneer ondernemers Bert Verspuij en Dick de Krijger de handen ineensloegen. Jarenlange ervaring in de staalbranche, een ijzeren vriendschap van meer dan 20 jaar en een gedeelde visie op een schitterend product vormden de basis voor een ambitieus en sterk groeiend bedrijf. "Schitterend, strak, maatwerk!"

Over rvs-logo: Het vervolg

In 2019 wordt rvs-logo overgenomen door Jern Techniek. Jern Techniek maakt sinds het begin van rvs-logo de producten. Jern Techniek is in 2015 gestart en groeit snel. Met inmiddels drie man sterk staan rvs-logo en Jern Techniek voor u klaar. Ons motto: "Schitterend, strak, maatwerk!"

In 

Waarom?
Uniek maatwerk betaalbaar maken. De ultieme drive om schitterende producten aan te bieden aan een brede doelgroep zit er diep in bij RVS-logo. Dat proberen we elke dag, samen met onze klanten, waar te maken!

Hoe?
Enthousiast. Vakkundig. En 100% persoonlijk! Bestellen bij RVS-logo betekent altijd de ambachtelijke kwaliteit waar u naar op zoek bent gecombineerd met hartelijke service.

Wat?
Unieke RVS logo's, v.a. 1.5 mm dik. Lasersnijden van ontwerpen en interieurcomponenten. Door eigen productie áltijd superscherp geprijsd. Corten en staal maatwerk, geslepen of geborsteld.

Over de oprichters:

Bert

RVS specialist Bert is al jarenlang actief in de staalbranche. Als vertegenwoordiger van een prominente wereldspeler in de staalwereld kent hij als geen ander de mogelijkheden om de allerbeste RVS designs te fabriceren. Wat begon als een hobby is intussen uitgegroeid tot een serieuze groeiparel waar hij met zijn kennis en expertise continue aan verder bouwt.

Dick

Dick komt vanaf jongs af aan al in contact met staal. Zijn vader werkt al jaren als gespecialiseerd staalwerker bij een internationaal maatwerk bedrijf. Na zelf ruime ervaring op te hebben gedaan in de wereld van e-marketing en business development besluiten hij en jeugdvriend Bert dat het tijd is voor iets nieuws: RVSlogo is geboren en bestormt sinds 2017 de markt! 

Over de huidige werknemers:

Jeroen

Metaal expert Jeroen is sinds 2015 met zijn eigen bedrijf actief in de metaalbranche. Jeroen is begonnen als werktuigbouwkundige in de industriële service sector. In 2015 begon hij met Jern Techniek. Een bedrijf dat zowel engineering en ontwerpen als de productie van A tot Z kan verzorgen. In 2019 komt de kans om www.rvs-logo.nl over te nemen van Bert en Dick. Jeroen grijpt deze kans met beide handen aan en voorziet klanten met zijn kennis en expertise van de mooiste logo's.

WhatsApp%2520Image%25202020-11-24%2520at

Rinaldo

Laser vakman Rinaldo is sinds 2016 aan het werk bij Jern Techniek. Als expert op het gebied van staal en rvs lasersnijden kan hij als geen ander de strakste resultaten uit de machine halen. Door zijn opleiding tot auto technicus heeft Rinaldo een unieke kijk op producten en machines. Met de overname van rvs-logo is het dagelijkse werk van Rinaldo op een goede manier veranderd: Verschillende materialen en producten zorgen voor nieuwe uitdagingen!

WhatsApp%20Image%202020-11-24%20at%2010.

Korneel

Korneel is zijn hele leven al bezig met staal en rvs. vanaf jongs af aan keek hij met zijn vader mee als die bezig was met lassen, slijpen en meer. Dankzij de opleiding tot industrieel product ontwerper kan Korneel helpen met ontwerp- en/of engineerings-uitdagingen. Korneel is sinds oktober 2020 in dienst en werkt als werkvoorbereider. Korneel is al jaren lang bevriend met Jeroen en Rinaldo. Dit zorgt voor een goede samenwerking tussen werkplaats en het kantoor.

Referenties:

logo daf
Logo in RVS
Logo alles
RVS logo met Corten achterplaat
logo ez
corten logo
Logo Pergamijn
Binnenhuis toepassing RVS
Logo stijlzo
logo2
Logo de jonge
logo4
20201021_084525
logo3
Logo Volvo
19989462_1408223892626892_10687425007778
Red Bull

Onze diensten:

RVS logo's

RVS logo's

De kwaliteitsuitstraling van RVS in combinatie met de unieke mogelijkheid om uw eigen logo of ontwerp te laten lasersnijden, en dat ook nog eens heel betaalbaar! Unieke logo's en bedrijfsnamen!

RVS maatwerk

RVS design voor in een strakke woon- of kantooromgeving maakt uw sfeerbeleving 100% af. De toepassingen zijn (bijna)eindeloos. Wij fabriceren de maatwerk oplossingen waar u van droomt.

RVS projecten

RVS advies

Projectbegeleiding, opzetten van massaproductie en advies bij RVS toepassingen. We delen onze kennis graag met u, om samen de mooiste resultaten te halen. Neem gerust contact op.

bottom of page